Skip to content

Nàutica Centelles

Nàutica Centelles

Venda, reparació i manteniment d’embarcacions

Taller Mecànic

Disposem d'un equip de professionals altament qualificats. Oferim un servei de reparació manteniment i recanvis.

Serralleria

Disposem de serralleria nàutica i tapisseria nàutica pròpia per oferir tot tipus de solucions. Treballs nàutics d'acer inoxidable.

Botiga

A la nostra botiga trobareu tot tipus de material de pesca, roba, calçat, articles de decoració, souvenirs...

Reflotaments

Oferim el servei de reflotament d'embarcacions. Oferim servei a: Portbou, Roses, Llançà, Colera, Banyuls, Cerbere, Figueres.

Pintura

Disposem d'una gran gamma i varietat de pintures marines d'alta qualitat, imprimacions, segelladors, massilles, aparells, esmalts…

Pupil·latge / Hivernació

El pupil·latge d'una embarcació consisteix en la neteja integral i tapar-la amb plàstic, guardada en consta d'interior o exterior.

Amarratges

Tenim amarratges propis, en venda o lloguer. Oferim servei a: Portbou, Roses, Llançà, Colera, Banyuls, Cerbere, Figueres.

Remolcs

Oferim tot tipus de remolcs per a embarcacions, sol·liciti'ns informació sense cap compromís.

Troba vaixells nous i d'ocasió

Disposem d´una gran gamma de vaixells nous i vaixells d´ocasió. Gestionem la venda de la vostra embarcació i us assessorem en la compra.

Comprar un vaixell d'ocasió

Interessat en alguna embarcació?

T’oferim els serveis de reparació i manteniment d’embarcacions, servei de pupil·latge i hivernatge.

Comprar un vaixell nou

Benvinguts

Nàutica Centelles a Portbou, Girona

Benvinguts a Nàutica i Serveis Centelles, empresa que compta amb una gran experiència al sector nàutic, fundada als anys 50, dedicant-se a les reparacions d’embarcacions de fusta, passant a la dècada dels 80 a constituir-se com a empresa especialitzada en tot tipus de serveis nàutics.

Comptem amb un equip de professionals, que els garanteixen una atenció qualificada i personalitzada de la vostra embarcació.

La nostra activitat se centra en la reparació i el manteniment d’embarcacions, servei complet de pupil·latge i hivernatge, venda d’embarcacions noves i d’ocasió, venda de tot tipus d’articles nàutics, servei de manteniment, taller de reparació i recanvis, servei de neteja d’embarcacions, treballs d´acer inoxidable, servei de grua i transport, gestoria nàutica, tramitació d’assegurances i gestió d´amarradors, lloguer d’embarcacions pneumàtiques, reflotaments, fusteria nàutica, antifuling, etc. Comptem amb amarratges propis al port, per als nostres clients. Servei administratiu per a l’assessorament en la compravenda d’embarcacions.

A la nostra botiga situada a Portbou, Alt Empordà (Girona), som especialistes en activitats nàutiques, on trobaràs tot tipus de material de pesca, roba per a adults i nens, banyadors, calçat, articles de decoració, souvenirs, pintura, productes per al manteniment d’embarcacions, pesca, submarinisme, etc.

Per a més informació trucar al Tel 972 39 03 88 o enviar un email a info@nauticacentelles.cat

DISTRIBUÏDORS OFICIALS DE LES MARQUES