New In

Embarcacions Noves

Veure Més
Mega Sale

Embarcacions Ocasió

Veure més

Distribuïdors oficials de les marques

Interessat en alguna embarcació?

T’oferim els serveis de reparació i manteniment d’embarcacions, servei de pupil·latge i hivernatge.

Nàutica Centelles a Portbou, Girona

Náutica Centelles
Contacta'ns!

Benvinguts a Nàutica i Serveis Centelles, empresa que compta amb una gran experiència al sector nàutic, fundada als anys 50 dedicant-se a les reparacions d’embarcacions de fusta, passant a la dècada dels 80 a constituir-se com a empresa especialitzada en tot tipus de serveis nàutics.

Comptem amb un equip de professionals, que els garanteixen una atenció qualificada i personalitzada de la vostra embarcació.

La nostra activitat se centra en la reparació i el manteniment d’embarcacions, servei complet de pupil·latge i hivernatge, venda d’embarcacions noves i d’ocasió, venda de tot tipus d’articles nàutics, servei de manteniment, taller de reparació i recanvis, servei de neteja d’embarcacions, treballs d´acer inoxidable, servei de grua i transport, gestoria nàutica, tramitació d’assegurances i gestió d´amarradors, lloguer d’embarcacions pneumàtiques, reflotaments, fusteria nàutica, antifuling, etc. Comptem amb amarratges propis al port, per als nostres clients. Servei administratiu per a l’assessorament en la compravenda d’embarcacions.

A la nostra botiga situada a Portbou, Alt Empordà (Girona), som especialistes en activitats nàutiques, on trobaràs tot tipus de material de pesca, roba per a adults i nens, banyadors, calçat, articles de decoració, souvenirs, pintura, productes per al manteniment d’embarcacions, pesca, submarinisme, etc.