Náutica Centelles

Náutica Centelles

Sobre nosaltres

Nàutica i Serveis Centelles, empresa que compta amb una gran experiència al sector nàutic, fundada als anys 50 dedicant-se a les reparacions d’embarcacions de fusta, passant a la dècada dels 80 a constituir-se com a empresa especialitzada en tot tipus de serveis nàutics .

Comptem amb un equip de professionals, que els garanteixen una atenció qualificada i personalitzada de la vostra embarcació.

La nostra activitat se centra en la reparació i el manteniment d’embarcacions, servei complet de pupil·latge i hivernatge, venda d’embarcacions noves i d’ocasió, venda de tot tipus d’articles nàutics, servei de manteniment, taller de reparació i recanvis, servei de neteja d’embarcacions, treballs d’acer inoxidable, servei de grua i transport, gestoria nàutica, tramitació d’assegurances i gestió d’amarradors, lloguer d´embarcacions pneumàtiques, reflotaments, fusteria nàutica, antifuling, etc.

Comptem amb amarratges propis al port, per als nostres clients. Servei administratiu per a l’assessorament en la compravenda d’embarcacions.

NAUTICA CENTELLES

Instal·lacions

Botiga especialitzada en activitats nàutiques

Estem a Portbou, Girona

A la nostra botiga trobareu tot tipus de material de pesca, roba per a adults i nens, banyadors, calçat, articles de decoració, souvenirs, pintura, productes per a manteniment d’embarcacions….

Ens trobem al Passeig Sardana, 9 de Portbou – 17497 (Girona) davant de la mateixa platja ia l’entrada dels accessos al port esportiu. Oferim servei a les poblacions de: Portbou, Roses, Llançà, Colera, Banyuls, Cerbere, Figueres.